LV RU EN
home Feed back

2010

← atpakaļLatvijas Dragreisa Čempionāta 1.posms

Latvijas Dragreisa Čempionāta 1.posmā līderis Artjoms Kočlamazašvili ar BMW Z3

 

25.aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē tika atklāts Latvijas Dragreisa Čempionāta 1.posms. Līdera pozīcijas ieņēma BMW Z3 braucējs Artjoms Kočlamazašvili.

 

Pēc ilgstošā ziemas perioda un aukstuma, beidzot tika atklāta ilgi gaidītā dragreisa sezona. Liels ātrums, dūmi, dažādi šovi, pārsteigumi un, protams, daudz skatītāju un dalībnieku – tas viss bija vērojams sacensību atklāšanas dienā. Latvijas Dragreisa sacensību sezonu, kā jau ierasts, atklāja Forsāža.lv rīkotās un enerģijas dzēriena „Battery” atbalstītās sacensības „Battery Drag Meeting 2010”.

 

Dragreisists Artjoms Kočlamazašvili sezonu atklāja ar nu jau pagājušogad uzbūvēto un skatītāju iecienīto balto BMW Z3. Jāpiemin, ka 2009.gadā Artjoms vēl līdz galam nepaspēja izmēģināt un pierast pie sava jaunā spēkrata, sezona noslēdzās ar sadegušu motoru. 

 

Kvalifikācijas braucieni sākās visai ierasti – neliels uztraukums, konkurence, koncentrēšanās. Artjoma lielākais konkurents bija Agris Biezais ar BMW 325. Tehnisku iemeslu dēļ, Agrim sacensības beidzās jau kvalifikācijas braucienu laikā un viņš bija spiest no sacensībām izstāties. Fināla braucienā Arjoms Kočlamazašvili uz starta stājās ar Juri Kukli ar Rover Mini. Sasniedzot finiša līniju ar 158,6 km/h 7.824 sekunžu laikā, skatītāju favorīts Artjoms ar BMW Z3 ierindojās 1.vietā kļūstot par Latvijas Dragreisa Čempionāta 1.posma uzvarētāju. Trešajā vietā atstājot Ivaru Ērgli ar Audi 80.

 

Nākamais Latvijas Dragreisa Čempionāta posms paredzēts Vaiņodē 24.jūlijā.

 

Informāciju sagatavoja: SIA VIPtuning preses pārstāve Sandra Baltruņķe

Foto: Sandra Baltruņķe


25.04.2010

Copyright © VIP tuning 2010 © All Rights Reserved. Site uses valid: HTML | CSS | Site Map
Developed by Studio.FSM —  разработка сайтов