LV RU EN
home Feed back

2011

← atpakaļLatvijas Dragreisa Čempionāta 5.posms un Igaunijas Dragreisa Čempionāta 4.posms Biķerniekos!

Arjoms Kočlamazašvili arī šogad notur savas līdera pozīcijas!


4. septembrī tepat Rīgā, Biķernieku trasē, vienlaicīgi notika Latvijas un Igaunijas Dragreisa čempionātu finālsacensības „Eparts.lv Dragrace Cup 2011”. Artjoms Kočlamazašvili 201 m garajā dragreisa disciplīnā ar labiem startiem un rezultātiem katrā braucienā jau atkal mūs visus pārsteidza, šogad atkārtoti kļūstot par divkārtējo Latvijas Dragreisa čempionu PRO B klasē un trīskārtējo Igaunijas Dragreisa čempionu A klasē.

Pasākumā piedalījās visi mūsu reģiona līderi – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas ātrākie dragreisa braucēji. Artjoms Kočlamazašvili ar BMW Z3 gan Latvijas, gan Igaunijas čempionāta kvalifikācijas braucienos uzstādīja ātrākos rezultātus, automātiski tiekot tālāk. Sacensības Artjomam šoreiz norisinājās pārāk ideāli un bez jebkādām tehniskām problēmām. Pat laika apstākļi bija ideāli, un siltā saule un gaiss priecēja visas dienas garumā.

Igaunijas Čempionāta pusfinālā Artjoms pie starta egles stājās viens, bez pretinieka. Savukārt finālā, kā pretinieks bija mūsu pašu braucējs Elvis Turāns ar BMW 316, ar ko Artjomam bija cīņa iepriekšējos posmos. Neskatoties uz to, ka Elvis startā uzstādīja labāku reakcijas laiku, startējot pa 0,390 sek. ātrāk, kas viņam deva iespēju izvirzīties uz priekšu, Artjoms drīz vien viņu apsteidza, sasniedzot finišu par 2,688 sek. ātrāk, ar gala ātrumu 152,62 km/h un automātiski kļūstot par šī posma uzvarētāju. Trešā vietā atstājot Honda Civic braucēju Andrei Shabalin.

Arī Latvijas Čempionāta scenārijs bija līdzīgs. Pusfinālā BMW Z3 braucējam A.Kočlamazašvili blakus stājās E.Turāns ar BMW 316. Finiša laiki attiecīgi 7,339 sek. pret 8,197 sek., izvirzot tālāk Artjomu. Finālā Artjoma pretinieks šoreiz bija Audi 90 braucējs Ivars Ērglis. Veiksme arī šajā braucienā bija Artjoma pusē, finišējot par 0,921 sek. ātrāk nekā Ērglis, ar ātrumu 152,62 km/h (Ērglis – 140,42 km/h). Rezultāts - Artjoms arī šajā čempionātā guva godpilno 1.vietu! Kā trešais ierindojās Agris Biezais ar BMW 325.

Pats Artjoms sacensības un noslēgto sezonu vērtē kā izdevušās: „Ja teikšu, ka tas bija ļoti viegli – tad melošu. Bija grūti, jo noturēt čempiona titulu nav nemaz tik viegli, it sevišķi, ja tas ir jānotur jau trešo gadu pēc kārtas. Esmu priecīgs, ka mašīna no tehniskās puses izturēja visu sezonu, tas nozīmē, ka esmu uz pareizā ceļa un jau nākamgad mēģināšu uzstādīt vēl labākus rezultātus.”

Fanu vārdā Artjomam novēlu veiksmi arī turpmāk!

 

Informāciju sagatavoja: SIA VIPtuning preses pārstāve Sandra Baltruņķe

 

Rezultāti:

Latvijas Dragreisa Čempionāta 5.posms
PRO B klase (2-4l)

1. Artjoms Kočlamazašvili BMW Z3
2. Ivars Ērglis Audi 90
3. Agris Biezais BMW 325


Igaunijas Dragreisa Čempionāta 4.posms
A klase (līdz 4l)

1. Artjoms Kočlamazašvili BMW Z3
2. Elvis Turāns BMW 316
3. Andrei Shabalin Honda Civiv


Visu klašu rezultātus skaties šeit: http://www.laf.lv/laf/?cat=29/

04.09.2011

Copyright © VIP tuning 2010 © All Rights Reserved. Site uses valid: HTML | CSS | Site Map
Developed by Studio.FSM —  разработка сайтов